top of page

søn. 14. feb.

|

Center For Liv

Drop in - Meditation

Har du lyst til at træne i indre og ydre frihed gennem Meditation? Meditation er ofte blevet anvendt til en fordybelse i den enkeltes bevidsthed. Ved at vende blikket indad er det muligt at blive klar over hvad bevidsthed i virkeligheden er. Gennem enkle øvelser vil vi øve os i at give slip og være

Billetter sælges ikke
Se andre events
Drop in - Meditation
Drop in - Meditation

Tid og sted

14. feb. 2021 09.00 – 10.00

Center For Liv, Ringstedgade 32A, 4000 Roskilde, Denmark

Om eventet

Har du lyst til at træne i indre og ydre frihed gennem Meditation?

Meditation er ofte blevet anvendt til en fordybelse i den enkeltes bevidsthed. Ved at vende blikket indad er det muligt at blive klar over hvad bevidsthed i virkeligheden er. Gennem enkle øvelser vil vi øve os i at give slip og være så autentisk og let tilstede som det er muligt - vi vil træne i at vende hjem. At vende tilbage til en naturlig og ubesværet væren.

At være i dybfølt kontakt med en selv og andre er for mange et kontinuerligt ønske livet igennem. Gennem meditation kan vi lære os selv at kende i en mere essentiel forstand. Således at vi kan blive bedre til at mærke og give kærlighed. Være tilpas i det sind og den menneskekrop som føles som vores.

Prisen for deltagelse er 130 kr - som betales ved tilmelding. Hvis du ønsker at tilmelde dig, send en besked til Yidam. Der er plads til 4 personer. Afmelding skal ske senest dagen før.

Del dette event

bottom of page