top of page
280296591_419063533013926_6051153924645219906_n.jpg


I terapien vil jeg først og fremmest være nysgerrig på dig som menneske. Hvad årsagen er til at du ønsker terapi og det liv du har levet. Måske er dit ønske udsprunget af noget nyligt opstået i dit liv og måske af en mangeårig længsel efter at noget burde være anderledes. 

Gennem terapien der mulighed for at gennemgå alle indsigtsniveauer i Buddhas lære. Dette vil være gavnligt for at kunne afdække de tankemønstrer og følelsesmæssige udfordringer du mærker her og nu.

 

Vi vil sammen afprøve enkle metoder, som viser virkeligheden, som den egentlig er. En prægning i denne retning vil ændre dine evner til at møde livets situationer konstruktivt med større medmenneskelighed og en dybere indsigt.

Der vil med andre ord blive mere klarhed og rum. Rum hvor kærligheden til dig selv og andre kan genfindes og vokse. 


På det indre plan integrerer du metoder til at håndtere tanker og følelser. Vi vil undersøge  din oplevelse af det at være til og få erfaring med, hvordan bevidstheden kan gøres fri af sit eget tankespind. Når kærlighed kombineres med et frit sind, kan du leve livet uhindret.

Du vil blive bekendt med hvordan du anvender buddhas instruktioner i dit i dit liv og den livssituation du står i. Ja faktisk i alle tænkelige situationer. Når du arbejder, koger ris, eller børster tænder. Hvis vores terapi som mennesker skal reduceres til få samtaler, er der et stykke vej til åbning. Derfor er det muligt at øve sig i at anvende metoderne ofte i løbet af en dag. 

 

Indre       frihed

Visdom             Kærlighed

'Ikke engang din værste fjende kan skade dig så meget som dine egne tanker'

'Kun udvikling af medfølelse og forståelse for andre kan give os den ro og lykke vi alle søger'

bottom of page