top of page

HVAD ER DET ALLERVIGTIGSTE I DIT LIV?
 

Mit ønske er at hjælpe dig med at finde derhen hvor du oplever den største grad af glæde og fred. 

At hjælpe dig til at mærke en større grad af frihed og kærlighed i dit liv. Sammen kan vi udforske det som står i vejen eller forhindrer dette. At stille spørgsmålet om hvad du egentlig ønsker at få ud af dette liv? Hvordan du kan slippe hvad der skal slippes for at det kan leves sådan som du oplever mest rigt og meningsfuld. 

Jeg vil gøre mit bedste for at holde et rum der tillader dig, at undersøge hvordan det er at være dig lige nu. At støtte dig i at kaste lys over det der opleves som svært eller smertefuldt i dit liv. Hvad enten det mærkes indadtil eller udadtil. 

Nogen gange har vi som mennesker brug for hjælp til at genetablere forbindelsen til vores hjerte og den længsel der kan gemme sig her. Først når hjertet sættes fri kan kærlighed og frihed strømme i vores liv.

 

Her opstår ikke bare samhørigheden med andre, men samhørighedsfølelsen med livet selv. 

Jeg er uddannet Yin Yoga lærer ved Mari Nordstrøm, hos Sattva i København (200 timer). 

I 2019 har jeg afsluttet et 2 årigt uddannelsesforløb ved Erik Pema Kunsang, i de grundlæggende elementer i Buddhas Indsigter (Bodhitræning). 

Jeg er de sidste mange år kommet på det buddhistiske undervisnings- og meditationscenter, Gomde, på Helgenæs, hvor jeg har modtaget undervisning fra bla. Chökyi Nyima Rinpoche og Erik Pema Kunsang. 

Jeg er derudover inspireret af Jes Berthelsen og Vækstcenteret.

Gennem de sidste år har min egen praksis samt undervisningsstil udviklet sig til et samspil mellem yogaen i sin klassiske form, yin og Buddhas lære. 

Undervisningen finder sted i Trekroner ved Rsokilde eller hos dig. 

 

280183110_331052809051284_8741161962836450525_n_edited_edited.jpg
bottom of page