top of page

Mit ønske er at hjælpe dig med at finde derhen hvor du oplever den største grad af glæde og fred. 

At hjælpe dig til at mærke en større grad af frihed og kærlighed i dit liv. Sammen kan vi udforske det som står i vejen eller forhindrer dette.  At stille spørgsmålet om hvad du egentlig ønsker at få ud af dette liv?  

Jeg vil gøre mit bedste for at skabe et rum hvor du gennem meditation kan undersøge hvordan det er at være dig lige nu. Et rum hvor du kan blive mere bekendt med dig selv. 

Nogen gange har vi som mennesker brug for hjælp til at genetablere forbindelsen til vores hjerte og den længsel der gemmer sig her. Her opstår ikke bare samhørigheden med andre, men samhørighedsfølelsen med livet selv. 

Jeg er uddannet Yin Yoga lærer ved Mari Nordstrøm, hos Sattva i København (200 timer). 

I 2019 har jeg afsluttet et 2 årigt uddannelsesforløb ved Erik Pema Kunsang, i de grundlæggende elementer i Buddhas Indsigter og meditation (Bodhitræning). 

Jeg er de sidste mange år kommet på det buddhistiske undervisnings- og meditationscenter, Gomde, på Helgenæs, hvor jeg har modtaget undervisning fra bla. Chökyi Nyima Rinpoche og Erik Pema Kunsang. 

Jeg er derudover inspireret af Jes Berthelsen og Vækstcenteret.

Gennem de sidste år har min egen praksis samt undervisningsstil udviklet sig til et samspil mellem yogaen i sin klassiske form, yin og Buddhas lære. 

Undervisningen finder sted i Trekroner ved Rsokilde eller hos dig. 

 

280183110_331052809051284_8741161962836450525_n_edited_edited.jpg

Min erfaringsrejse

bottom of page